Kiállítás-zárás Pécs

2013. március 23-tól április 22-ig Pécsett, az Apáczai Nevelési Központban "A fényképezés a pillanat művészete" cím alatt került megrendezésre önálló fotókiállításom.
Köszönöm a lehetőséget Dombi-Mirolya Erzsébetnek, a Központ igazgatóasszonyának, továbbá ifj. Bíró Lászlónak, aki segített a kiállítás megszervezésében.
Köszönöm páromnak, Bíró Lászlónak, aki segített a képek kiválasztásában, támogatott, és támogat abban, hogy a fotózás életem/életünk részévé válhatott.
Köszönöm a Nevelési Központ valamennyi munkatársának, Máriának, Máténak, és mindenki másnak, akik segítettek a szervezésben, meghívókészítésben- és kiküldésben, a képek felhelyezésében. Hogy széppé tették a környezetet, szívüket-lelküket beleadják nemcsak ebbe, hanem igazgató asszonyukkal együtt valamennyi rendezvény megszervezésébe. Köszönöm a kiállítás megnyitón Norman szép gitárjátékát, és valamennyi látogatónak, aki akár a megnyitón, akár később megtekintette a képeimet, hogy arra járt. Külön köszönet Miklós bácsinak, aki Budapestről utazott le, hogy megnézze a fotóimat.
Kívánok minden jót, szép fényeket, tartalmas tárlatokat és sok szépséget a Nevelési Központ minden dolgozójának!

Megjegyzések