Lovak - horses

Lovak - csodálatos állatok. Lehetnek kisebbek és lehetnek óriásiak. Lehetnek barnák, feketék, fehérek, szürkék, többszínűek. Vannak, akik szabadon, vadon élnek, mások egy karámban, vagy egy boxban találták meg az otthonukat. Ezek között a lovak között is vannak, akik az embereknek segítenek a munkában, mások hobbiból, sportból tartott hátaslovak. Egy azonban mindegyikre igaz: egyéniségek. Mindegyikük más, és nemcsak a külcsín tekintetében. Van, amelyik kicsit türelmetlenebb, van, másikuk nagyon nyugodt természetű. Van olyan ló, aki ha megunja magát a mezőn, hazamegy a saját boxába. 

Bár jómagam nem lovagolok, nem űzök semmilyen lovas sportot, de mégis csodálattal töltenek el ezek a hatalmas állatok. Nemcsak a termetük, hanem a szívük is hatalmas, és persze, a kíváncsiságuk. 

Igaz, a jellemüket nem lehet lefényképezni, de a szépségük, magabiztos megjelenésük meg lehet örökíteni az utókornak. 

Én Doede-t és Szilvesztert kaptam lencsevégre, hogy megmutassam, hogyan is látom én a lovakat. 

A lovakról készült nyomtatott fotókat ezen az oldalon vásárolhatja meg:
http://cicc.cz/Animals-832 

Horses - magnificent animals. And they may be less than great. They can be brown, black, white, gray, multi-colored. There are those who are live free in the wild, some was found in their home in a paddock or a box . Among these are horses, who work for people, others are hobby-horses, or for horse-sport. However, each one has a true personalitiy. Each one is different, and not only skin deep with respect. Some are a little impatient, other have a very calm nature. There are horses who get bored in the field then then they are going home, in their boxes.

I have never ride, nor any horse-sport, but I admire these huge animals. Not only in their stature, but their heart is huge, and of course, the curiosity.

True, you can not take a picture of their character, but their beauty, confident appearance you can capture it for posterity.

I have photographed Doede and Sylvester to show you how I see the horses.
  


You can buy printed photos on this page: http://cicc.cz/Animals-832











Megjegyzések